22
Mayıs
2024
Çarşamba
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

Kapalı Spor Salonu çürümeye terk edildi

Cizre Kapalı Spor Salonu kaderini belirleyecek anı bekliyor. Bir zamanlar bölgenin en önemli kapalı spor salonu olan ve İl geneli yapılan çeşitli spor turnuvalarına ev sahipliği yapan Cizre Kapalı spor salonu çürümeye devam ediyor.

Gündeme sürekli getirilen ve eski haline kavuşturulması beklenilen salonun şimdilerde iyice döküldüğü ve salon ismini bile taşımadığı görüldü.

Vali Osman Güneş'in toplantılarda değindiği Cizre Kapalı spor salonunun, yeniden düzenlenmeye karar verildiği açıklanmıştı. Yıkılma ihtimali üzerine desteklenme çalışmalarıyla ayakta tutulmaya çalışılan Salonun ne olacağı şimdilerde iyice merak ediliyor.

Cizre Kapalı spor salonunun yıkılıp yenisinin yapılmasını isteyen Cizreliler, artık bu salonun eski haline kavuşturulmasının zor olduğu ve daha iyi ve aktif bir kapalı spor salonunun yapılmasının gerektiğini söylediler. Şırnak İçin yapılan kapalı spor salonu ise istenilen tarihte bitirilemiyor.

Salonun ikinci etabı için gerekli olan ödeneğin geç yapıldığı ve bu yüzden istenilen tarihte salonun tamamlanmayacağı öğrenildi. Ancak her şeye rağmen Kapalı spor salonunu bu yıl içerisinde bitirileceği ve hizmete açılacağı açıklandı. Şırnak için büyük bir proje olarak adlandırılan Kapalı spor salonunun, yeni yapılan çalışmalara ışık tutacağı ve son zamanlarda artan spor etkinliklerinin yuvası haline geleceği düşünülüyor.
Artık spor alanında başarıdan başarıya koşan gençlerin çokluğuna dikkat çeken Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Valiliğinde desteği ile gençlere önemli katkılarda bulunmaya devam ediyor.

Mehmet Selim Yalçın - Kenthaber / Şırnak
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2005 Cuma 08:23:53
Güncelleme :18 Temmuz 2005 Pazartesi 17:37:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?