18
Mayıs
2024
Cumartesi
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

Kaymakam köylüleri dinledi

KAYMAKAM SAĞLAM, KÖYLERİ GEZİP KÖYLÜLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Şırnak'ın Cizre İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Sağlam, ilçeye bağlı köylerde devam eden çalışmaları yerinde denetleyip köylülerin sorunlarını dinledi.

Cizre Kaymakamı Mehmet Ali Sağlam ilçeye bağlı 6 köyü gezip bu köylerde devam eden çalışmaları yerinde inceleyip, denetleyip köy meydanlarındaki köylülerle sohbet etti. Kaymakam Sağlam, Özel İdare Müdürü Faruk Özervarlı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Gören ile birlikte ilçeye bağlı Ulaş, Düzova, Kuş tepe, Bağlar başı, Çağıl, Aşağı Çeşme köylerini gezdi. Bu köylerdeki okulları ziyaret edip okuldaki öğrencilerle bol bol sohbet eden Sağlam, okul öğretmenleri ile eğitimin işleyişi ile ilgili bilgi

alışverişinde bulundu. Sağlam, Özel İdare Müdürü ve Milli Eğitim Müdürü ile ziyaret ettiği altı köyde yapılan çalışmaları yerinde inceleyip, denetleyip bu çalışmalar hakkında ilgili personellerden detaylı bilgi aldıktan sonra köy meydanında toplanan köylüleri de ziyaret edip vatandaşlarla yakından ilgilenip sorunlarını dinledi. Köy meydanında toplanan köylülerle yakından ilgilenen Kaymakam Mehmet Ali Sağlam'a köylüler de büyük bir ilgi gösterdi.

KAYMAKAM SAĞLAM, KÖYLERİ GEZİP KÖYLÜLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ
KAYMAKAM SAĞLAM, KÖYLERİ GEZİP KÖYLÜLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2010 Çarşamba 17:27:03
Güncelleme :3 Aralık 2010 Cuma 01:26:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?