27
Mayıs
2024
Pazertesi
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

Kaymakam'a teşekkür ziyareti

Letonya'da yapılan Avrupa Muay Thai Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden ve şampiyonada Avrupa 3.'sü olan Milli Sporcu Vedat İdiz, Cizre Kaymakamı Cihan Demirhan'ı makamında ziyaret etti.

İlk defa giydiği milli takım forması ile Avrupa Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde ederek 3. olan Cizreli sporcu Vedat İdiz ilçeye döner dönmez kendisine gösterdiği ilgi ve destekten dolayı Kaymakam Cihan Demirhan'a teşekkür ziyaretine gitti. Antrenörü Zahit Sevinik ile birlikte Cihan Demirhan'ı makamında ziyaret eden milli sporcu, bugüne kadar gösterdiği gerek maddi gerekse manevi desteğinden dolayı teşekkür etti.

Makamında Avrupa üçüncüsü genç sporcu Vedat İdiz'i ağırlayan İlçe Kaymakamı Cihan Demirhan ise "Bugün bu sporcumuzun elde ettiği başarı takdire şayan bir başarıdır. O hem kendi yeteneğini ortaya koydu hem de bölgedeki gençlere de örnek oldu. Bölgemizin artık farklı olaylarla değil, Vedat ve Vedat gibi diğer sporcularımızın alacağı başarılarla gündeme gelmesini arzu eder, genç sporcumuza elde ettiği başarıdan dolayı kendisini tebrik eder başarılarının devamını dilerim" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 17:06:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?