29
Mayıs
2024
Çarşamba
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

Mis Sabun Kursu törenle açıldı

Cizre İlçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği proje kapsamında Emniyet Müdürlüğü lojmanlarında düzenlenen Mis Sabun Kursu törenle açıldı.

Cizre Emniyet Müdürlüğü'ndeki açılış törenine Emniyet Müdürü Atalay Bahar, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadık Bora, usta öğretici Zeynep Melek, kursiyerler ile vatandaşlar katıldı.

Halk Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği proje kapsamında Emniyet Müdürlüğü lojmanlarındaki Mis Sabun Kursu'nun açılışında kısa bir konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadık Bora, "Bu kursu açmamızdaki temel amacımız yok olmaya yüz tutmuş, kültürel değeri olan el sanatlarımızı geliştirip korumaktır. Bu kursa gelen öğrencilerimiz kursla ilgili beceri kazanmakla birlikte sosyal bir çevre de edinmektedirler. İlerideki hayatlarında birer meslek sahibi olarak diğer kuşaklara bu sanatı aktaracaklardır. Cizre Halk Eğitim Merkezi olarak çalışmalarımızı bina ile sınırlandırmayıp mahallelere ve köylere yaymış durumdayız. Kurslarımıza gelen kursiyerler meslek kursları yanında genel kültür dersleri de alarak hayatlarında pratik bilgi sahibi de oluyorlar. Bu tür kurslar sayesinde vatandaşların kaynaşması sağlanıyor. Önümüzdeki süreçte bu tür mesleki kursları hedeflemekteyiz. Bu bağlamda bugün bu kursun açılmasında büyük emekleri olan başta İlçe Emniyet Müdürü Atalay Bahar ve tüm emniyet teşkilatı personeline teşekkür eder kursun hayırlı uğurlu olmasını dilerim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 14:25:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?