26
Mayıs
2024
Pazar
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

Öğrenciler eserlerini sergiledi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği resim sergisi büyük ilgi gördü.

Cizre'de resim öğretmenlerinin danışmanlığında ilköğretim okulu öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları resimler sergilendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Cizre Öğretmen Evi'nde düzenlediği resim sergisinin açılışına Cizre Kaymakamı Cihan Demirhan, Emniyet Müdürü Atalay Bahar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Gören, milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Resim öğretmenlerinin danışmanlığında İlköğretim okullarında eğitim gören öğrencilerin yaptığı yağlı, guaj boya, karakalem, sulu ve pastel boya ile grafik çalışmaları ile karton ve killerden yapılan diğer üç boyutlu çalışmaların yer aldığı sergi büyük ilgi gördü.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Tuncay Altun, ilçe genelinde çok yetenekli öğrencilerin bulunduğunu belirterek, sanat ve bilim alanlarında bu öğrencilerin ileride büyük başarılara imza atacağını söyledi. Altun, ''Bugünkü sergide öğrencilerimiz kendi el becerileri ile yapmış oldukları resimlerin sergisini açmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Ben bu anlamda bugünkü sergiye göstermiş oldukları ilgiden dolayı başta Kaymakam Cihan Demirhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Gören ve diğer katılımcılara öğrenciler adına teşekkür ediyorum'' dedi.

Sergide yaklaşık 200 eser bulunurken serginin iki gün boyunca açık olacağı belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 22:37:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?