26
Mayıs
2024
Pazar
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

Öğrencilerden kolbastı şov

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Egemenlik Gecesi'nde öğrenciler 'Kol bastı' oyunuyla hem coştular hem de coşturdular.

Cizre Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında organize edilen Egemenlik Gecesi büyük bir ilgi gördü. Cizre Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda (YİBO) düzenlenen Egemenlik Gecesi'ne Kaymakam Cihan Demirhan, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Akın Ilıca, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Gören, daire amirleri, okul müdürleri, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikte öğrenciler davetliler için birbirinden güzel oyun, piyes ve benzer gösterileri sahnelerken öğrencilerin oynadığı kol bastı oyunu salondakileri coşturdu. Öğrencilerin mükemmel bir şekilde oynadıkları kol bastı oyununa salondakiler de alkışlarla tempo tutarken bazı öğrenci velilileri de salonun sonunda kol bastı ile eğlendiler. Gece Hakkari yöresine ait halk oyunlarının oynanması ile son buldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 11:22:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?