18
Mayıs
2024
Cumartesi
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

Park halindeki araç yandı

CİZRE'DE PARK HALİNDEKİ ARAÇ YANDI

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir okulun bahçesinde park halinde olan araçta çıkan yangın korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Olay dün gece saat 23.30 sularında Orhan Doğan Caddesi Şehit Murat Akançay Karakolu karşısındaki Cizre Lisesi bahçesinde meydana geldi. Okul Müdürü Hasan Berhuni'ye ait 63 HE 338 plakalı otomobil bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı. Okul bahçesinden alevlerin yükseldiğini gören Şehit Murat Akançay Karakolu'ndaki polisler hem çevre güvenliğini sağladı hem de itfaiyeye durumu bildirdi. Olay yerine gelen Cizre Belediyesi İtfaiye ekipleri araçtaki yangına müdahale edip yangını söndürdü. Yangından dolayı araç kullanılamaz hale geldi.

Polis kundaklama ihtimali üzerine olay yerinde ve araçta geniş çaplı inceleme yaptı. Cizre Emniyet Müdür yardımcısı Atalay Bahar da olay yerine gelerek yangınla ilgili polislerden bilgi aldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin olay yerinde ve araç üzerinde yaptığı incelemede molotof kokteyli veya kundaklamayla ilgili bir bulguya rastlanmazken araç daha detaylı bir inceleme için emniyetin bahçesine çekildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 13:26:05
Güncelleme :1 Temmuz 2010 Perşembe 14:47:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KüRŞaT IP: 88.225.212.xxx Tarih : 3.07.2010 14:23:07

Olayın kim tarafından yapıldığı gayet açık. Okul bahçesindeki aracı okul öğrencilerinden başkası yakamaz herhalde. Öğrencilerden teröre meyilli olarları sorgularsanız failleri rahatlıkla bulunabilir. Yapılan Şerefsizlikten başka birşey değildir.