25
Mayıs
2024
Cumartesi
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

Sağlık çalışanları moral depoladı

SAĞLIK ÇALIŞANLARI MORAL GECESİNDE EĞLENDİ

Sağlık çalışanları, Cizre Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından düzenlenen moral gecesinde doyasıya eğlendi.

Cizre Devlet Hastanesi Başhekimliği hastanede yoğun iş temposu içinde sağlık hizmeti veren hastane personeline yönelik düzenlediği moral gecesinde hastane çalışanları canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlenmenin tadını yaşadı. Cizre Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından Onşar Otelde düzenlenen moral gecesine Başhekim Mehmet Öncül, Hastane Müdürü Sadık Bora, Hastane Müdür Yardımcıları Ayfer Kar, M.Sait Yalgatekin, Başhekim Yardımcısı Firdevs Özdemir, Başhemşire Mevlüde İzgiş, doktorlar, hemşireler, sağlık çalışanları ve hastane personeli katıldı. Onşar otel de düzenlenen moral gecesinde bir konuşma yapan Başhekim Mehmet Öncül, "Öncelikli olarak bu akşam buraya gelip bu nezekati gösteren herkese teşekkür ederim. Sağlık hizmeti veren bütün arkadaşlarımız büyük bir özveri ve yoğun iş temposu içinde görevlerini en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeler ve bu görevlerini en iyi şekilde yaptıklarına inanıyorum. Biz de başhekimlik olarak sizler için ve sizleri bir nebze olsun o yoğun iş temposundan uzaklaştırmak

için böyle bir gece düzenledik. Bu geceyi çoktandır düşünüyorduk ancak bugüne kısmet oldu. Gecenin amacı sağlık ve hastane personellerinin moral kazanması ve bununla birlikte birlik beraberlik ve kaynaşma örneğinin sergilenmesidir."

Cizre Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından organize edilen moral gecesinde sağlık çalışanları hem çaldılar hem söylediler hem de halay çekip doyasıya eğlenmenin tadını yaşadılar. Akşam saat 19.00 da başlayan gece canlı müzik eşliğinde gece geç saatlere kadar devam etti. Geceye katılan hastane çalışanları geceyi düzenleyen başhekim Mehmet Öncül ve gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI MORAL GECESİNDE EĞLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2010 Pazar 13:01:00
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 00:19:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?