25
Mayıs
2024
Cumartesi
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

Sağlıkçılar doyasıya eğlendi

CİZRE'DE TIP BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şırnak'ın Cizre ilçesinde düzenlenen Tıp Bayramı gecesinde sağlık çalışanları ve doktorlar canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Cizre Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından ilçede görev yapan doktor ve sağlık çalışanları için Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında bir gece düzenlendi. Geceye Başhekim Mehmet Öncül, Başhekim yardımcısı Firdevs Özdemir, Başhemşire Mevlide İzgiç, Başhemşire yardımcısı Melezhan Monis, Hastane Müdür Vekili Abdurrahman Işıkçı, Müdür yardımcısı Sabgatullah Anmal, doktorlar, hemşireler ve sağlık çalışanları katıldı. Gecede kısa bir konuşma yapan Başhekim Mehmet Öncül, "Öncelikli olarak herkesin Tıp

Bayramı'nı canı gönülden kutlarım. Bu geceyi düzenlememizdeki amacımız hem Tıp Bayramı'nı kutlamak hem de sağlık çalışanlarının, doktorlarımızın, hemşirelerimizin yoğun iş stresinden bir günlük dahi olsun uzaklaşmalarını sağlamak ve hastanemizde görev yapan herkesin moral ve motivasyonunu yükseltmek. Ayrıca bu gece sayesinde onların kaynaşmalarını sağlamak adına bu geceyi düzenledik'' dedi.

Canlı müzik eşliğinde dans edip halay çeken sağlık çalışanları hem eğlendiler hem de eğlendirdiler. Gece ayrıca Devlet Hastanesi'nde iki yıl boyunca görev yapan doktorlar için de bir veda gecesine dönüştü. Hastaneden ayrılacak olan Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Fatih Deniz, Opr. Dr. Ali Güner ve Üroloji Uzmanı Opr. Dr. Alper Ötünçtemur meslektaşlarıyla vedalaştı. Başhekim Öncül ve Hastane Müdür Vekili Işıkçı, iki yıl boyunca yapmış oldukları hizmetten dolayı hatıra olarak üzerinde Cizre'yi simgeleyen

'Ejder' figürünün bulunduğu birer tabloyu Doktorlar Deniz, Güner ve Ötünçtemur'a hediye etti. Gece canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar sürdü.

CİZRE'DE TIP BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 13:23:05
Güncelleme :19 Mart 2010 Cuma 10:39:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?