27
Mayıs
2024
Pazertesi
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

Sahte araç muayenesi operasyonu

Şırnak'ın Cizre ilçesinde sahte araç fenni muayenesi yapan kişilere yönelik 'Mercek' adlı operasyon düzenlendi.

Bir ihbarı değerlendiren Cizre Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ile Şehit Murat Akançay Polis Karakolu Amirliği ekipleri sahte araç fenni muayenesi yapan kişilere yönelik 'Mercek' operasyonu düzenledi.

Şüpheli şahısları yaklaşık 1 aydır takibe alan polis, sahte araç muayene evrakları düzenledikleri iddia edilen N.I., H.E, A.B, H.M. S.S. ve 1 kişiyi daha gözaltına alındı. Polislerin bu kişilerin iş yerlerine yapmış olduğu operasyonda S.S.'nin işyerinde 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu silaha ait 7 adet mermi ele geçirildi. Asayiş ekipleri tarafından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürülen şahıslar emniyetteki işlemleri sona erdikten sonra adliyeye sevk edildi.

Adliyede hakim karşısına çıkan N.I., A.B., H.E. adlı şahıslar sahte araç muayene evrakları düzenlemek suçundan 4 bin Türk Lirası kefalet karşılığı, H.M. ise aynı suçtan 2 bin Türk Lirası kefalet karşılığı ve adli kontrol cezası ile serbest bırakılırken diğer 2 şahıs olayla ilgileri olmadığı için ifadeleri alındıktan sonra tahliye edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2009 Pazar 18:08:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?