22
Mayıs
2024
Çarşamba
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

Şehit er son yolculuğuna uğurlandı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde operasyona giderken meydana gelen tarfik kazasında şehit olan Jandarma Er Hüseyin Çeken, Cizre ilçesinde düzenlenen tören sonrası gözyaşları arasında toprağa verildi.

Dün Hakkari'nin Çukurca ilçesinde operasyona giderken, Işıklı mevkiinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Hüseyin Çeken için Cizre Garnizon Komutanlığı'nca İlçe Jandarma Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Törene Cizre Kaymakam vekili Fatih Akkaya, Silopi 23. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Bahadır Köse, Mülki İdare amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Düzenlenen cenaze töreninin ardından Hazreti Nuh Cami'nde kılınan cenaze namazından sonra şehit er Çeken'in cenazesi Asri mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Hakkari Jandarma Komutanlığı 3. Jandarma Bölüğü komando taburunda vatani görevini yapan ve terhisine 70 gün kala şehit olan Jandarma Komando Er Hüseyin Çeken'in yakınları ise sinir krizleri geçirdi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2007 Pazar 14:53:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sedat cicek IP: 85.105.62.xxx Tarih : 29.08.2007 18:01:14
şehit düşen arkadaşımız alesine baş sayılı dilerim ama artık bitsin bu olaylar hepimiz kardeşiz en cok sevdiyim arkadaşımdır onu onutmak kolay mı ALLAH alesine sabır dilerim cok zor kendi elelirne büyüt aske ocagına göder kardeş kardeş öldürsün böle olur mu yaaaa ben artık son duyummmm yeter artık acııııııı onu nasıl onutacam vallahi cok zor acıı bu olaylar yaaa 20 yıldır kardeş gibiki onu nasıl onutacammmmmm