18
Mayıs
2024
Cumartesi
CİZRE - ŞIRNAK
Belediye Sayfaları

Sosyoloji Derneği'nden ÇATOM toplantısı

SOSYOLOJİ DERNEĞİ CİZRE'DE ÇATOMLARA YÖNELİK TOPLANTI DÜZENLEDİ

Ankara'da kurulu Sosyoloji Derneği, Şırnak'ta bulunan Çok Amaçlı Toplum Merkezlerine (ÇATOM) yönelik olarak Cizre ilçesinde bir toplantı düzenledi. Toplantı Dernek Başkanı Prof. Dr. Birsen Gökçe, Başkan Yardımcısı Doç. Dr Zühal Güler ve ÇATOM yetkililerinin katılımı ile gerçekleşti.

Sosyoloji Derneği Cizre Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu'nda Şırnak bölgesinde bulunan ÇATOM yetkilileri ile bir araya geldi. Öğretmen Evi'nde ÇATOM'a yönelik toplantıyla ilgili kısa bir bilgi veren Sosyoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Birsen Gökçe, "Bu toplantıda amacımız TÜBİTAK'ın desteği ve GAP'ın öncülüğünde ÇATOM'larla ilgili araştırma yapmaktır. Bu anlamda bugünkü toplantıda Şırnak genelinde bulunan Çatom Merkezi yetkilileri ile bir araya geldik. Amaç, ÇATOM'ların sorunları, bu yöndeki çözüm önerileri ve nominal grup çalışmalarına katılmalarını, bu yönde de ÇATOM yetkililerinden yapacağımız araştırma ile ilgili bilgileri almak olacaktır" dedi.

Toplantıya katılan Cizre ÇATOM Müdürü Hasan Şık, gösterdikleri ilgiden dolayı Sosyoloji Derneği Başkanı Gökçe'ye ve Doç. Dr. Güler'e teşekkür etti.

SOSYOLOJİ DERNEĞİ CİZRE'DE ÇATOMLARA YÖNELİK TOPLANTI DÜZENLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 15:19:02
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 15:26:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?