29
Nisan
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Aksaray'ın gözü kulağı

Aksaray'da 15 sivil toplum örgütü temsilcisinin biraraya gelerek oluşturduğu Sivil Toplum Platformu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nda (ATSO) basın açıklaması yaptı.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, Aksaray Barosu, Ticaret Borsası, Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, Müteahhitler Birliği, Makine Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Tabip Odası, Diş Hekimleri Odası, Eczacılar Odası, Ziraat Mühendisleri Odası, Veteriner Hekimleri Odası, Kooperatif Üst Birliği, Tarım Kredi Kooperatifi temsilcilerinin katıldığı basın toplantısının açılış konuşmasını yapan ATSO Başkanı Süleyman Baydilli, "Burada Aksaray için birlikteyiz, inşallah bundan sonra yapacağımız toplantılarla yeni projeler sunup, bunların takipçisi olacağız. Hedefimiz Aksaray'a yararlı işler yapmaktır" dedi.

Aksaray Sivil Toplum Platformu üyelerinin ortak olarak hazırladıkları basın açıklamasını sözcü Baro Başkanı Abdülkerim Yenil okudu. Aksaray'a en iyiyi vermek için böyle bir oluşum içine girdiklerini ifade eden Yenil, "Aksaray'a ve Aksaraylıya hizmetin en iyisini vermek, şehrimizin ilerlemesini, vatandaşlarımızın hayat standardının artırılması için gelişen çağa uygun projeler üretmek, uygulanan veya uygulanmak istenen projelerin eksik veya yanlış taraflarını vatandaşlarımızla paylaşmak amacımızdır.

Aksaray'da geri plana itilen sivil toplum örgütleri yeniden güç birliği yaparak toplumsal işlevini yapmaya azimlidir. Milletvekillerinden, valilik ve belediyeden Aksaray için projeler bekliyoruz. Platform olarak çalışmalarımızı ve görüşlerimizi halkla paylaşmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2005 Salı 21:57:12
Güncelleme :18 Ekim 2005 Salı 22:00:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?