6
Mayıs
2024
Pazertesi
AKSARAY - MERKEZ - AKSARAY

NEVZAT PALTA

1962 yılında Aksaray’da doğdu. İlk ve Orta tahsilini Aksaray’da, lise tahsilini Konya Teknik lisesinde tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu.
1988 yılında TCDD Genel Müdürlüğü İnşaat Dairesinde Uzman Mühendis ve Baş Mühendislik görevlerinde bulundu.
58. Hükümetin Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın bir süre Danışmanlığını yaptıktan sonra TCDD Genel Müdür Yardımcılığına atandı.
TCDD’ye bağlı Tüdemsaş’ın Yönetim Kurulu üyesidir.
28 Mart 2004’de AK Parti'den Belediye Başkanı oldu. Ingilizce bilmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar
  • mete han | calısmalarınız | 78.160.241.xxx | 18.10.2013 20:44:51

    Sayın başkan ıyı calısmalar.Calısmalarınızdan hıc memnun değiliz bugüne kadar Aksaray için ne yaptınız.Su Aksarayın kamburu olan sanayı ust gecıtını yıkıpta adam akıllı bırsey yapmanızı beklerdık ama nerde.Su guzelım Aksarayın gelecegı konum bumuydu.Secımler yaklaşıyor tekrar adaylığa konup kazanacağınızı zannediyorsanız aldanıyorsunuz demektır.AK partiden konmanız bıle fayda etmeyecek.Konyanın alt gecıtlerını gormussunuzdur yanı oyle alt gecıtler yapamazmıydınız sıze engel olanlarmı oldu.Nevsehırede gıtmıssınızdır nevsehır aksarayın yarısı alt gecıtlerını gormussunuzdur.Aksarayın tek begendıgım yeri (cipkilik) kireclik yolundaki piknik alanıdır.Gercekten bu Aksaraya yazık söyleyecek bırsey bulamıyorum.Yollarından tutunda daha neler neler.........