4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Tıp ve Sağlık Bilimleri ile ilgili alanlarda yüksek lisans ve doktora eğitimi yapmak amacı ile Başkent Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’un 19. maddesi hükmü gereğince 13 Ocak 1994 tarihinde kurulmuştur. Sağlık Bilimleri Enstitüsünde lisansüstü öğretim; 2547 sayılı Kanun’un amaç ve ilkeleri doğrultusunda ve “Lisansüstü Eğitim-Öğretim Enstitülerinin Teşkilat ve İşleyiş Yönetmeliği” hükümleri çerçevesinde yürütülmektedir.

Enstitümüz, üniversite olmanın olmazsa olmaz koşulunun lisansüstü eğitim olduğunun bilincinde olarak; bilimsel düşünmeyi yaşamın her alanında rehber edinmiş, yaşam boyu öğrenme bilinci ile dolu, özgür düşünen ve tartışan, araştıran, sorgulayan, etik değerlerden ödün vermeyen, ürettiği bilimsel bilgileri insanlığın hizmetine sunan bilim insanlarını yetiştirmeyi amaç edinmiştir

Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesinde bugün Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin ilgili Anabilim Dallarında 10 doktora ve 9 yüksek lisans programı mevcuttur.

İlgili Kişi :
Adres1 :Bağlıca Kampüsü Eskişehir Yolu 20.km
Adres2 :Etimesgut / Ankara
Posta Kodu :06810
Telefon :(0 312) 234 10 10 / 1800-1801
Faks :(0 312) 234 11 82
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.