22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANKARA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü

Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu’na göre 1982 yılında kurulmuştur. 1982 yılına kadar Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi bünyesinde faaliyet gösteren başta İşletme Yönetimi Enstitüsü olmak üzere, bilim uzmanlığı eğitimi veren diğer Enstitüler(Maliye, İstatistik vb.), Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün çekirdeğini oluşturmuş ve Enstitü’nün tarihsel gelişim sürecindeki ilk basamağı oluşturmuşlardır. Enstitümüz, 1982 yılından bu yana geçen zaman içinde sosyal bilimlerin hemen her alanında yüksek lisans ve doktora yaptırmak amacına yönelik olarak gelişme göstermiştir. Enstitümüz her geçen yıl verdiği hizmetleri daha da geliştirmektedir. Kuruluşundan bugüne yüksek lisans ve doktora programlarının sayısında sistematik olarak bir artış görülmektedir. Bu artışta, yeni uzmanlık alanlarının ortaya çıkması ve çeşitli alanlarda bilim insanına duyulan gereksinim etkili olmuş ve olmaktadır. Enstitümüz, dün ve bugün olduğu gibi yarın da ülkemizin ve üniversitemizin gereksindiği akademik kadroları yetiştirmeyi sürdürecektir.
 

İlgili Kişi :
Adres1 :İncitaşı Sokağı No:4 B Blok Kat:5
Adres2 :Beşevler / Ankara
Posta Kodu :06500
Telefon :
Faks :
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.