21
Mayıs
2024
Salı
ANKARA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Hacettepe Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü

Tarihçe

Hacettepe Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü, 2547 Sayılı Kanun çerçevesinde 1992 yılında kurulmuştur. 2002 yılına kadar idari örgütlenme ve altyapı donanımından yoksun olarak pasif bir durumda varlığını sürdürmüştür.

2003 yılında hem mekan, hem de idari örgütlenmesinde önemli değişimler gerçekleştirmiştir. Enstitü Kurulu'nun teşekkülü ve idari örgütlenmesinde yapılan değişikliklerle birlikte, kısıtlı da olsa fiziksel alt yapısını da tamamlayarak kendi mekanında faaliyetlerini hızlandırmış, aktif bir konuma gelmiştir.

Enstitü bünyesinde, YÖK Yürütme Kurulu'nun 29.01.2004 tarihli kararı ile Türkiyat Araştırmaları Anabilim Dalı faaliyetlerine başlamıştır.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Hacettepe Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü
Adres2 :Beytepe / Ankara
Posta Kodu :06532
Telefon :0 312 297 67 71 / 72
Faks :0 312 297 67 71
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.