18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi

Genel Bilgiler

Eğitim Fakültesi 1982 yılında kurulmuştur. Fakültenin önemli amacı, her eğitim düzeyinde öğretmek için nitelikli öğretmenler ve eğitimciler yetiştirmektir. Teorik ve uygulamalı dersler Fakültesi öğretmen adaylarının dokunmatik son bilimsel ve teknolojik gelişmeler ile olan ve istekli ve kapasite kendi öğretim faaliyetlerine bu gelişmeler uygulamak zorunda profesyoneller haline olanak sunmaktadır. Eğitim Fakültesi de Sosyal Bilimler Enstitüsü işbirliği ile yürüttüğü Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü ve Enformatik Enstitüsü araştırmacılar ve akademisyenler gibi öğrenciler yetiştirmek lisansüstü programlar sunmaktadır. Ayrıca, Eğitim Fakültesi çeşitli araştırma ve danışmanlık ve eğitim ile ilgili faaliyetleri meşgul olup, Milli Eğitim Bakanlığı ve bazı özel eğitim kurumları ile işbirliği bu amaç için.
 

İlgili Kişi :
Adres1 :Orta Doğu Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi
Adres2 :Ankara
Posta Kodu :
Telefon :
Faks :
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.