18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

TOBB ETÜ Güzel Sanatlar Fakültesi

Genel Bilgiler

Güzel Sanatlar Fakültesi, yeni enformasyon toplumunda, sanat ve tasarımın en önemli sektörlerin başında yer alacağı gerçeğinden hareketle kurulması kararlaştırılmış ve bu yönde şekillendirilmesi düşünülen bir fakültedir.

Tasarımın giderek üretime dönüştüğü bir enformasyon toplumu, Türkiye’nin gelecekteki yapısını oluşturacaktır. Fakültemiz, Türkiye’nin geleceğini tasarlayacak öğrencileri seçip, yetiştirmeyi hedeflemektedir. İleri bir “üretim ortamı” içinde yaratıcılıkları üst düzeye çıkarılmış öğrencilerimiz, Ortak Eğitim Programı’nın da desteğiyle daha mezun olmadan iş dünyası ile iç içe olma fırsatını yakalayacaklardır.

İlk iki yıl temel “ sanat ve tasarım” eğitiminden geçecek öğrenciler, üçüncü sınıftan itibaren bölüm derslerine yoğunlaşmış olacaklardır.

2007- 2008 Öğretim yılında “Sanat ve Tasarım “ Bölümü ile kurulan Fakültemiz, “ Endüstri Ürünler Tasarımı”, “ Moda Tasarımı”, “ İletişim Tasarımı” ve “ İç Mimarlık” bölümlerini açmayı planlamaktadır.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Sögütözü Cad.No:43
Adres2 :Söğütözü / Ankara
Posta Kodu :06560
Telefon :(+90 312) 292-4251
Faks :(+90 312) 292-4252
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.