18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Capital Plaza Hotel

Capital Plaza Hotel 80 odası ile siz değerli misafirlerimizin hizmetindedir.Her biri 100 kişilik olan 3 adet çok amaçlı toplantı salonumuz var. Türk mutfağının unutulmaz lezzetleri skyland restaurant & bar’da tadabilirsiniz. Bütün Oda ve Suitlerimizde kendilerine ait havalandırma, ısıtma kontrolü ve kıymetli eşyalarınız için kasa vardır. Elektrik akımı 220V AC’dir. 220V prizler banyolarda mevcuttur. Kiralık araba ve servislerimiz mevcuttur. Ayrıca Ankara ve çevresi için günlük turlar ayarlanmaktadır. Resepsiyonumuz sizi yönlendirecektir. Otelimizde, Amerıcan Express - Diners - Visa - Euro kredi kartları kullanmaktadır. Otelimizde 600 araçlık kapalı otopark mevcut olup, gerektiğinde otel öndeki personel size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

katında bulunan sağlık kulübü, sauna, jakuzi , fıtness ekipmanları, buhar banyosu ve yüzme havuzu imkanları sunulmaktadır. Masaj imkanlarından yararlanmak için saatlik ücret talep edilir. 07:30 - 22:30 saatleri arasında masaj yaptırmak için sağlık kulübü resepsiyonunu arayabilirsiniz. Otelimizde çok amaçlı 80 - 100 kişi arasında değişebilen toplantı salonları mevcuttur. Bu salonlarda özel klima sistemi, Audio-Video sistemleri bulunmaktadır. Yüzme havuzumuz her gün ücretsiz olarak misafirlerimizin hizmetindedir. Sigara içilmeyen odalarımız mevcut olup tüm noktalarda saç kurutma makinası, telefon, kasa, mini bar, fax hattı, elektronik kilit sistemi, yangın alarmı ve söndürme sistemi mevcuttur. Capital Plaza Hotel aynı zamanda özürlü misafirler içinde oda bulunmaktadır.

Capital Plaza’da tüm odalar güvenlik kilidi ile açılabilmekte ve odanızın giriş-çıkışları bilgisayar ortamında denetlenmektedir. Ayrıca asansörlerde katlarınıza çıkış tamamen kontrolünüz altındadır.Bazı otellerde sadece belli katlarda uygulanan bu güvenlik sistemi Capital Plaza’da tüm katlarda bir standart olarak uygulanmaktadır.
Farklı atmosferiyle,tadına doyamayacağınız havuz başı kahvaltı ve yemekleriyle,yemyeşil bahçesi ve sıradışı dekorasyonuyla Skyland Restaurant Cafe-Bar’da müzik estetik ve tadı bir arada bulacaksınız. Ünlü ustalarımızın hazırladığı otantik ve keyifli menülerin tadını canlı müzik eşliğinde içkinizi yudumlayarak çıkaracaksınız.

70, 80, 100 kişi kapasiteli ve her türlü teknik cihaz donanımlı 3 adet toplantı salonunuz ve Business Center her türlü toplantı için hizmetinizdedir.
3 katlı otoparkımız 600 araç kapasitelidir.

İlgili Kişi :
Adres1 :Konya Yolu No:84 Balgat-Ankara
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :Tel:+90 (312) 287 6065
Faks :Fax:+90 (312) 284 44
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.