22
Mayıs
2024
Çarşamba
AYAŞ - ANKARA

Alo Kurban Kesim Hattı

Etimesgut Belediyesi, ''Alo Kurban Kesim Hattı'' ile talepte bulunan vatandaşların kurbanlarının 30-90 YTL ücretle kesimini yapacak.


Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, yaptığı açıklamada, belediyede bir ilke daha imza attıklarını belirterek, Kurban Bayramı'nda devreye girecek ''Alo Kurban Kesim Hattı'' ile mezbaha sertifikalı profesyonel kasaplar eşliğinde 7 bölgede kesim işlemi gerçekleştirileceğini ifade etti. Bu uygulamayla hem ehliyetli hem de sağlıklı bir ortamda kurbanları kesebileceklerini kaydeden Yılmaz, ''Kurban kesimini yapacak vatandaşlar 245 11 22 numaralı Alo Akmasa telefon hattını arayarak kurban kesim sırası alabilecekler" dedi.


Yılmaz, ayrıca Etimesgut Belediyesi tarafından belirlenen Alsancak Mahallesi Alsancak pazar yeri, Elvankent kapalı pazar yeri, Elvankent mezarlık karşısı, 20. Cadde çeşme yanı, Eryaman Ayaş yolu Optimum İş Merkezi yanı, Eryaman birinci etap kapalı pazar yeri ile Eryaman Devlet Mahallesi 7. Cadde üzeri ve Güzelkent pazar yerlerinde vatandaşların kurban kesimlerini yapabileceklerini belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2007 Salı 12:34:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?