22
Mayıs
2024
Çarşamba
AYAŞ - ANKARA

Ayaş'ın ilk dershanesi

Ayaş’ta eğitim alanında en büyük eksiklerden birisi giderildi. Ayaş’ın ilk dershanesi olan Çizgi Dershaneleri, yeni eğitim-öğretim yılında hizmete açılıyor.


Ayaş'lı öğrenciler artık Ankara'ya gitmeyecek. Ayaş ilçemizin büyük eksikliklerinden olan dershane ihtiyacına cevap verebilmek için Ayaş'ın ilk derhanesi olan Çizgi Derhanesi önümüzdeki günlerde açılıyor.


Yaklaşık 10 yıl kadar önce Ayaş'ta öğretmenlik yapan Ökkeş Özköseler ve Tülay Özköseler, Ayaş'a açtıkları derhane ile Ayaş'lı çocukların eğitimlerine destek vermeyi amaçlıyorlar.


Ayaş halkı tarafından da açılışı merakla beklenen dershane için Ayaş'lılar şimdiden memnuniyetlerini dile getirerek, çocuklarını kayıt ettirmeye başlamışlar bile. Ayaş'lı gençlerin eğitim açığını kapatacak olan Çizgi Derhanesine biz de Flaş Gazetesi olarak hoşgeldiniz diyoruz.


Çizgi Dershanelerinin sahipleri olan Tülay ve Ökkeş Özköseler gazetemize yaptıkları açıklamada Ayaş'ın kendilerini için önemli bir yeri olduğunu söyleyerek şunları dile getirdiler:


“Sevgili öğrenciler; Çizgi Dershanelerinin kurucuları olan bizler Tülay Özköseler ve Ökkeş Özköseler için öğretmenlik yaşamımızda Ayaş'ın yeri farklıdır. Çünkü uzun yıllar öğretmen olarak çalıştığımız bu ilçede değerli bir çok öğrenci yetiştirmiş olmanın haklı gururunu taşıdık ve bunu çoğaltmak istiyoruz. Ayaşlı öğrencilerimizi her zaman başarılı görmek bizi mutlu edecektir. Başarılarınıza katkı sağlamak amacıyla yine beraberiz.


Disiplin ve özveriyle kurduğumuz dershanelerimizde yenilikçi, hoşgörülü, ilkeli ve katılımcı öğretmenlerden oluşan bir kadroyla öğrenciyi merkez alan, bilimsel gelişmelere açık, çağdaş bir eğitim sistemi uygulamaktayız.
Sizlerin sınavlara hazırlanırken Ayaş' ta dershane olmamasından dolayı Ankara merkeze, Sincan ya da Ankara'nın diğer ilçelerine giderek ders çalışmak için ayıracağınız zamanınızın büyük bir kısmını yollarda kaybetmenizden ve sınavlara rakiplerinizden daha olumsuz koşullarda hazırlanmanızdan ötürü dershaneyi yakınınıza getirerek işinizi kolaylaştırmayı amaç edindik.


Yarınlarımızı emanet edeceğimiz sizlerin, sorumluklarının bilincinde, kurallara uyan, ailesi, arkadaşları ve öğretmenleri ile etkili iletişim kurabilen bireyler olmaları, sizlerin ihtiyaç duyduğu güvenli, düzenli bir ortamda eğitim almanızı sağlamak amacıyla ÇİZGİ DERSHANELERİ AYAŞ ŞUBESİ 2007/2008 Öğretim yılından itibaren hizmetinizdedir.


Bu bilinçle hareket eden kurumumuz, alanlarında yetkin, dershanecilikte güçlü deneyime sahip uzman kadrosu, teknik donanımı, özgün ve kaliteli yayınlarıyla; geleceğini planlama ve yapılandırma döneminde olan siz değerli gençlerimize yeni ufukların kapılarını açmak için karmaşadan uzak, seçkin bir eğitim olanağı sunmaktadır. Başarı ve mutlulukları beraber kucaklamak umuduyla…”

flaş gazetesi
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2007 Salı 11:50:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?