1
Haziran
2024
Cumartesi
AYAŞ - ANKARA

Ayaşlılar eğlenceye doydu

Tatile gidemeyen Ankaralıların yaz gecelerini unutulmaz kılan "Yaz Eğlencesi"nin adresi bu kez de Ayaş ilçesiydi.

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi’nin düzenlediği " Yaz Eğlenceleri" birbirinden güzel akrobasi gösterileri ve ünlü sanatçıların verdiği konserlerle büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Tatile gidemeyen Ankaralıların yaz gecelerini unutulmaz kılan "Yaz Eğlencesi"nin adresi bu kez de Ayaş ilçesiydi. Ayaş meydanında düzenlenen Yaz Eğlencesi’ne katılan binlerce Ayaşlı, ilk önce cambazlar, palyaçolar ve küçük dansçıların gösterileriyle heyecanlı dakikalar yaşarken ünlü ses sanatçısı Coşkun Sabah Ayaşlılara muhteşem bir verdi. Coşkun Sabah konserde unutulmaz şarkılarını Ayaşlılardan oluşan bir koroyla birlikte seslendirdi.

Takrarlarız

Geceye Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek eşi Nevin Gökçek, Ayaş Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve çok sayıda Ayaşlı katıldı. Gecede konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Yaz boyunca bütün ilçe ve beldelerde yaz eğlencesi düzenlediğini belirterek, "Ayaşımızı da bu güzel geceden mahrum bırakamazdık. Eğer çok beğenirseniz bir de Ağustos ayında aynı programı tekrarlarız" diye konuştu.

Başkandan bir müjde

Daha önceden Ayaş’ın çıkışında yapacaklarına söz verdiği Sebze Satış Hali’ nin açılışında da aynı eğlenceyi gerçekleştireceklerini müjdeleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yapacakları halin projesini Ayaşlılara göstererek, sebze halinin ihalesinin yapıldığını, anlaşmanın ve yer tespitinin gerçekleştirildiğini, bir hafta içinde de inşaata başlayarak en kısa zamanda tamamlayacakları sözünü verdi.

Hürriyet Ankara
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 09:55:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?