17
Mayıs
2024
Cuma
BEYPAZARI - ANKARA

Ankara: Beypazarı Belediyesi'nden başarı öğrencileri ödüllendirdi

Beypazarı’nda başarılı olan 180 öğrenci, üç günlük program çerçevesinde Çanakkale’yi gezdiler. Kendileri için düzenlenmiş olan geziden mutlu dönen öğrenciler, Beypazarı Belediyesi’ne teşekkür ederken, önümüzdeki dönemlerde de çalışarak başarılarını devam ettireceklerini belirttiler.


Beypazarı Belediye Başkanı Mansur Yavaş, öğrenciler için yapılan bu tip organizasyonların öğrencilerin başarılarını arttıracağını belirterek, önümüzdeki günlerde de öğrencilere yönelik yeni etkinlikler gerçekleştireceklerini kaydetti.

iha-ankara
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2004 Cumartesi 12:50:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet yiğit IP: 193.255.97.xxx Tarih : 31.03.2005 12:07:25
ben şuan çanakkale 18 mart üniversitesi gıda mühendisliği 2.sınıfda okuyorum.öncelikle belediye başkanımıza böyle bir uygulama için çok teşekkür ediyorum.bu tip uygulamaları keşke imkanlar elversede sadece başarılı olan öğrencileri değil tüm öğrenci kardeşlerimizi kapsasa çünkü benim düşüncem bu vatanın nasıl kazanıldığını bilmeyen bir gençlik bu vatan içinde hiçbir şey yapamaz bu vatanın nasıl kazanıldığı ise her bir karışı şehit kanı ile sulanan çanakkalede apaçık görülmektedir....