20
Mayıs
2024
Pazertesi
BEYPAZARI - ANKARA

Ankara-Beypazarı arası 7 YTL

Ankara-Beypazarı arasında yolcu taşıma ücreti, yapılan 1 YTL zam ile 7 YTL oldu.

Edinilen bilgiye göre, Beypazarı ile Ankara arasında yolcu taşımacılığı yapan 3 firmanın yöneticileri, aldıkları kararla, 6 YTL olan yolcu taşıma ücretlerine 1 YTL zam yaptı.

Firmalar bugünden itibaren yeni tarifeden yolcu taşımaya başladı. Alınan zam kararına tepki gösteren vatandaşlar, firmaların bir süre öncesine kadar aralarındaki rekabet nedeniyle 3-4 YTL'ye yolcu taşıdıklarını bildirdiler.

Söz konusu firmaların bir buçuk ay önce aldıkları ortak kararla 5 YTL olan taşıma ücretlerine 1 YL zam yaptıklarını, ifade eden vatandaşlar,
şimdi yapılan ikinci zammın haksız olduğunu savundular.

Yapılan zamların ilçe turizmini baltalayacağını öne süren bazı vatandaşlar, firmaların bir hafta sonra yapılacak Beypazarı Festivali'ni fırsat bilerek, bu zammı yaptığını iddia ettiler ve yetkililerin olaya müdahale etmesini istediler.

AA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2008 Pazartesi 12:08:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tamer aslan IP: 88.249.15.xxx Tarih : 26.05.2008 13:36:20

6 ay önce mazot kaç paraydı bırakında herkes işini yapsın 3 sene rekabet yaptılar neden herkesin sesi çıkmadı bunlar para kazanamıyorlar diye mazot fiyatına baksınlar ondan sonra konuşulsun 100 km lik ilçelerin fiyat listesine baksınlar aradaki fiyatları kıyaslasınlar