19
Mayıs
2024
Pazar
BEYPAZARI - ANKARA

Başkentte elektrik kesintisi

Dağıtım şebekelerinde daha önceden planlanan yıllık periyodik işletme, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, 27 Ocak Pazar günü Ankara'nın bazı yerlerine elektrik verilemeyecek.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 27 Ocak Pazar günü elektrik kesintisi uygulanacak yerler ve saatleri şöyle:

Altındağ ilçesinde;-10.00-15.00 saatleri arasında trafo tevsisi çalışması nedeniyle Anafartalar Caddesinin bir kısmı, Kevgirli Caddesi, Hisarpark Caddesi, Susam Sokağın bir kısmı, Gedir Sokak ve civarı, -09.00-10.00 saatleri arasında İbn-i Sina Hastanesi ek bina içindeki trafoda yapılacak tamirat nedeniyle Altındağ Belediye binası ve çevresi, Anafartalar Mahallesi, Saraçlar Çarşısı, İbni Sina Hastanesi ek binası ve çevresi, Kültür Bakanlığı ek binası, Anafartalar Caddesinin tamamı, Mazı Sokak ve civarı, Konya Sokak, Şan Sokağın tamamı ve civarı.

Yenimahalle ilçesinde;
-09.00-17.00 saatleri arasında trafo tesis çalışması nedeniyle Atisan Sanayi Sitesi,
-09.00-16.00 saatleri arasında hasarlı direk değişimi nedeniyle Ergazi Mahallesi, Galkon Anda Gıda, Işık Makine, Çalışma Bakanlığı, Gersan Sanayi Sitesi, Layne Bowler, Muratsal Boru.

Çubuk ilçesinde;
-10.00-13.00 saatleri arasında TEİAŞ Genel Müdürlüğünce Esenboğa İndirici Merkezinde yapılacak çalışma nedeniyle Devlet Hava Meydanları İşletmesi, ASELSAN, MİKES, Doğadan, HAVELSAN, Akyurt Çankırı yolu üzeri fabrikalar.

Beypazarı ilçesinde;
-12.00-14.00 saatleri arasında Beypazarı şehir şebekesinde yapılacak çalışma nedeniyle şehir merkezi, Sopçalan Köyü, ETİ-Soda-Trona işletmeleri, Yukarı Ulucak, Eminağa Mahallesi, Kayabükü, Köşebükü.

Kazan ilçesinde;
-10.00-15.00 saatleri arasında Susuz enerji nakil hattında tesis çalışması nedeniyle Orpaş, Şark Kimya, Doğanlar Çelik, Keresteciler Sitesi.

AA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2008 Perşembe 18:42:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?