22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇUBUK - ANKARA

Ağaçlandırmaya yakın takip

Yeniden Yeşil Çubuk için kolları sıvayan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca, ağaçlandırma çalışmalarını yakından takip’e aldı.

Ağaçlandırma çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü personellerini görevleri başında denetleyen Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca yaptıkları görevin ehemmiyetini anlattı. Bu gün küresel ısınma adı altında kuraklık yaşanıyorsa, geçmişte yeşilimize ve doğamıza sahip çıkılmadığındandır diyen Başkan Tuğluca herkesi ağaç dikmeye davet etti.


Her yaşayanın birkaç ağacı olması gerektiğini belirten Başkan Tuğluca ağaç dikmek vatani görev olduğunu işaret etti. Başkan Tuğluca sözlerine şöyle devam etti;” Konun koyucuların bu konuda ciddi adımlar atması gerekmektedir. Her vatandaşın ağaç dikmesi konusunda zorunlulukların olması gerektiğine inanıyorum. Bizler yerel yönetimler olarak elimizden geleni yapıyoruz. Ancak yeterli olmadığı kanısındayım çocuk yaşta ağaç ve doğa sevgisi vatandaşlarımıza yerleştirilmelidir.”dedi.


Park ve Bahçeler Müdürü Ahmet Karakuş’da ağaçlandırma konusunda birçok projelerinin olduğunu belirterek bütün kurum ve kuruluşlardan bu konuda kendilerine destek olmalarını beklediklerini belirtti.

çubuk belediyesi
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2007 Salı 14:01:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?