30
Mayıs
2024
Perşembe
ÇUBUK - ANKARA

Şehitler için mevlit okutuldu

ÇUBUK'TA ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Çubuk'ta faaliyette bulunan Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği tarafından, vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin huzuru için vatani vazifesini yaparken şehit düşen asker, polis, sivil memur ve tüm güvenlik güçleri için mevlit okutuldu.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği tarafından, Çubuk Merkez Camii Kebirde okutulan mevlidi şerife, siyasi parti temsilcileri, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, şehit aileleri, gaziler, şehit aileleri dernek yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Okunan mevlidi şerif, Kur'an-ı kerim ve yapılan dualarla şehitler rahmet ve minnetle anılırken, Çubuk Müftülüğü Vaizi Metin Öztürk tarafından yapılan konuşmada şehitlerin ve şehitlik mertebesinin önemine vurgu yapıldı.

Derneğin Başkanı Zeki Avan da düzenlenen programla ilgili yaptığı konuşmada, bu gibi programların şehitleri rahmet ve minnetle anmak için yapıldığını ifade ederek, ''Bir Türk vatandaşı ve Çubuk Terör Mağdurları Derneği olarak düzenlediğimiz etkinliklerle şehit ailelerimizin yalnız olmadıklarını, şehitlerimizin hiçbir zaman unutulmadığını ve unutmayacağımızı hissettirmek istiyoruz. Tüm ilçe halkımıza mevlidi şerifimize katıldıkları için teşekkür ediyoruz'' dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2011 Pazar 13:59:04
Güncelleme :31 Temmuz 2011 Pazar 14:06:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?