25
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇUBUK - ANKARA

Başkan Özden sorun dinledi

BAŞKAN ÖZDEN'İN ESNAF ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, esnafı ziyaret ederek, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, esnafların iş yerlerinde gerçekleştirilen toplantılarda esnafın sorunlarını bire bir yerinde tespit ettiklerini ve onlarla yakın diyaloglar kurduklarını ifade etti.

Tek tek bütün esnafların sorunlarını dinleyen Başkan Özden, ilçenin röntgenini ve tomografisini çektiklerini, problemlerin çözümüne yönelik yapılabilecekleri çok iyi tespit ettiklerinin altını çizdi. Halka karşı hiçbir faaliyetin yapılmadığını vurgulayan Başkan Özden, ''Biz halkımız için, esnafımız için ve ilçemiz için hizmet etmeye geldik. İlçede ezberleri, alışagelmişleri bozmaya çalışıyoruz. Modern bir kent olmak için çaba sarf ediyoruz. Bugüne kadar el atılmayan sorunlara el atıyoruz. Bunları ne için yapıyoruz? Elbette vatandaşlarımız için, halkımız için ve sizler için yapıyoruz. İlçemiz için büyük düşünmek gerekiyor'' dedi.

İlçede herkese eşit davranıldığının altını çizen Özden, bu büyük esnaf, bu bizden, bu şundan, bundan diye ayrımların artık yapılmadığını vurguladı. Başkan Özden, "Bizim için her esnafımız, her vatandaşımız, her mahallemiz ve her sokağımız birdir. Herkese eşit hizmet, eşit imkan ve eşit uygulama vardır'' diyerek, her esnafın da belediyeye olan mükellefiyetlerini eşit bir şekilde yerine getirmesi gerektiğini hatırlattı. İlçede değişimin başladığını kaydeden Başkan Özden, bu değişimin ilk etapta eğitimle

başladığını söyledi. Özden, ''Başta belediye personelimizi eğitimden geçiriyoruz. Yakın bir zamanda da tüm esnafımızı kapsayacak iletişim, müşteri ilişkileri ve sunum gibi eğitimler verdireceğiz'' diye konuştu.

İlk defa bir belediye başkanının kendilerini detaylı olarak dinleyerek, ilçedeki yapılan tüm çalışmalar hakkında geniş bilgiler verdiğini söyleyen kasap esnafından Hüseyin Esre, ''Belediye Başkanımız mekanımızı ziyaret ederek, soframıza konuk oldu. Komşularımızla birlikte bizleri dinleyerek, ilçemizde yapılan ve yapılacak çalışmaları anlattı. Özelliklede ilçemizde ticaretin canlanması için yapılacak olan çalışmaları anlatması benimle birlikte tüm esnafımızı sevindirdi. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederiz'' dedi.

BAŞKAN ÖZDEN'İN ESNAF ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 12:00:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?