24
Mayıs
2024
Cuma
ÇUBUK - ANKARA

Başkan'dan esnafa iftar yemeği

BAŞKAN ÖZDEN'DEN ESNAFA VE İŞ ADAMLARINA İFTAR YEMEĞİ

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçe esnafı ve iş adamlarına iftar yemeği verdi.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen yemeğe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, AK Parti İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Prof. Dr. İbrahim Agah Çubukçu, Prof. Dr. Dilaver Tengilimoğlu, ilçe esnafı, iş adamları, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri ile davetliler katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, davetlilerin Ramazan ayını kutlayarak, iftar yemeğine teşrif ettikleri için teşekkür etti. İftar yemeklerinin toplumun her kesimindeki insanları bir araya getirerek, kaynaşmasını sağladığını belirten Özden, ''Ramazan ayı birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir ay. Ramazan bolluk ve bereket ayıdır. Ramazan'ın kendine has güzellikleri var ve biz de bu güzellikleri birlikte olmakla yaşatmaya çalışıyoruz. Davetimi kabul ederek katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Şimdiden hepinizin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım'' dedi.

İftara katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, böylesi güzel bir birlikteliği sağladığı için Başkan Özden'e teşekkür ederek, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi. İlçenin AK Parti ile aldığı hizmetleri anlatan Kapusuz, ilçeye ilk üniversite kurulması fikrinin gerçekleşmesi için kimlerin nasıl destek olduğunu anlattı. İlçeye yapılan yolun Avrupa olmadığını söyleyen Kapusuz, gelirken Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i arayarak teşekkür ettiğini belirtti. Kapusuz, ''Sekiz yılda Çubuk'a eğitim, sağlık, altyapı ve yol olarak birçok yatırım yapıldı. Bunların en önemlisi ise ilk defa Çubuk'ta yapılacak Organize Hayvancılık Projesi'dir. Evet bürokrasiden kaynaklanan gecikmeler oldu ancak önümüzdeki günlerde bunu telafi edecek şekilde çok hızlı bir şekilde çalışmalar devam edecek'' dedi.

Anayasa değişikliğine ilişkin referanduma da değinen Kapusuz, daha sonra Belediye Başkanı Özden'i makamında ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Kapusuz, yeni belediye binasının ilçeye çok yakıştığını söyledi.

BAŞKAN ÖZDEN'DEN ESNAFA VE İŞ ADAMLARINA İFTAR YEMEĞİ
BAŞKAN ÖZDEN'DEN ESNAFA VE İŞ ADAMLARINA İFTAR YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2010 Pazartesi 18:14:37
Güncelleme :30 Ağustos 2010 Pazartesi 18:16:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?