18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇUBUK - ANKARA

Belediyeden palyaçolu kampanya

ÇUBUK BELEDİYESİ'NDEN PALYAÇOLU TEMİZLİK KAMPANYASI

Çubuk Belediyesi'nin başlattığı temizlik kampanyası kapsamında işyerleri ve evleri dolaşan palyaçolar broşür dağıttı.

Mahallerdeki ev ve işyerlerini dolaşarak Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan broşürleri dağıtan palyaçolar, çevre kirliliğine dikkat çektiler. Kapıyı açtıklarında karşılarında palyaçoları görünce şaşıran çocuklar, önce gülmeye başlayıp, daha sonra 'Kamera şakası mı?' diye sordular.

Düzenledikleri kampanyanın uzun süreli bir kampanya olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Lokman Özden, çevre temizliği konusunda bilinç oluşturmak istediklerini ifade etti. Başkan Özden, zamansız çöp çıkarma alışkanlığından kaynaklı olarak çevre kirliliklerinin oluştuğunu ve bu nedenle çöp toplama işleminin bazı mahallelerde gün boyu devam ettiğini vurgulayarak, ''Bu konuda vatandaşımızı bilinçlendirmek için zaman zaman çeşitli etkinlikler yapmaktayız. Bunlardan biri de bilgilendirmek amacı ile broşür

dağıtmaktır. Bu konuda da dikkat çekmesi için palyaçolar kullanılmaktadır'' diye konuştu.

Çıkarılan çöplerin yoğun bir kısmının poşetsiz veya çöp için uygun olmayan poşetlere konulduğunu ifade eden Özden, "Vatandaşlarımızdan duyarlı olmalarını, çevre temizliğine önem vermelerini, yerlere çöp atmamalarını rica ediyoruz'' dedi.

ÇUBUK BELEDİYESİ'NDEN PALYAÇOLU TEMİZLİK KAMPANYASI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2010 Salı 11:13:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?