19
Mayıs
2024
Pazar
ÇUBUK - ANKARA

Eski damadını bıçaklayarak öldürdü

ANKARA’nın Çubuk İlçesi’nde, 37 yaşındaki Yusuf Çakır, eşinden ayrılan kızının eşyalarını almak için gittiği evde tartıştığı eski damadı 26 yaşındaki Hüseyin Yılmaz'ı bıçaklayarak öldürdü.

Yusuf ve eşi Naciye Çakır ile eve birlikte gittikleri akrabaları Tahsin ve Münire Demirci tutuklandı.

Kısa bir süre önce evlenen Meshure Yılmaz, iddiaya göre sürekli kavga ettiği eşi Hüseyin Yılmaz'ı terkederek Ankara'nın Hasköy semtinde oturan ailesinin yanına geldi. Yılmaz çifti bir süre sonra şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrıldı.

Yusuf Çakır, eşinden ayrılan kızının eşyalarını almak için bugün eşi Naciye ve akrabaları Muhsin, Münire ve Tahsin Demirci ile birlikte eski damadı Hüseyin Yılmaz'ın Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evine gitti. Kızı Meshure'nin eşyalarını isteyen Yusuf Çakır ile eski damadı Hüseyin Yılmaz arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Yusuf Çakır Hüseyin Yılmaz’ı göğsünün iki yerinden bıçakladı. Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kavga sırasında çıkan arbedede bıçaktan yaralanan Yılmaz’ın yakınları Mustafa ve Muhlise Divrigil de hastanede tedavi altına alındı.

Olayın ardından yakalanan Yusuf Çakır ve eşi Naciye Çakır ile akrabaları Tahsin ve Münire Demirci, sorgularının ardından sevkedildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak Çubuk Cezaevi’ne gönderildi.

DHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2008 Pazartesi 15:40:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?