19
Mayıs
2024
Pazar
ÇUBUK - ANKARA

Film gerçek oldu!

Hız Tuzağı isimli filmin aynısı Ankara’nın Çubuk ilçesinde yaşandı. Halk otobüsünün sürücüsü direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Kontrolden çıkıp 5 araca çarpan hareket halindeki otobüse atlayan bir taksi sürücüsü, felaketi engelledi.

Sandra Bullock, Keenu Reeves ve Dennis Hopper'ın başrollerini paylaştığı Hız Tuzağı filminde ise bir otobüse yerleştirdiği bombanın patlamaması için otobüsün durdurulmaması gerekmektedir ve bir polis hızla giden otobüsün içine atlayarak bombayı imha etmeye çalışır.

Çubuk-Ankara arasında çalışan halk otobüsünü kullanan Kazım Kural (59) Barbaros Mahallesi Karagöl Caddesi'nde seyir halindeyken fenalaştı. Sürücünün kontrolünü kaybettiği otobüs, yolda park halindeki 5 araca çarptı. Karagöl Kavşağına gelen ve kapıları açılan otobüse atlamayı başaran ticari taksi şoförü Satılmış Kuvvet otobüsü durdurmayı başardı.

Kalp krizi geçirmekte olduğu belirtilen sürücü Kazım Kural, Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kural, ilk müdahalenin ardından Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

AA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2010 Cumartesi 18:59:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?