31
Mayıs
2024
Cuma
ÇUBUK - ANKARA

Madalyasını Tuğluca'ya hediye etti

Eskrim sporunda Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda 3., Gençler Türkiye Şampiyonası'nda 2. olan Alper Aydın, aldığı madalyasını Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca'ya hediye etti.

Kazandığı derecelerle Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da da yapılacak Gençler Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Alper Aydın, "Bu madalyaları ilçeme hediye ediyorum. Çubuk Bekir Yılmaz İlköğretim Okulu'nda Mustafa Kalender hocamın desteğiyle başladığım eskrim sporunu 6 yıldır yapmaktayım. Eskrim sporunu severek ve zevkle yapıyorum. Hedefim Dünya ve Avrupa Şampiyonu olarak Türkiye'yi ve ilçemi dünyaya duyurmaktır. İleride Spor Akademisine girerek de bu başarımı perçinlemek istiyorum. Tüm gençlere özelliklede ilçemizdeki gençlere bu spor dalıyla uğraşmalarını tavsiye derim. Bize eskrimi sevdiren başta Federasyon Asbaşkanı Mustafa Kalender'e, Kulüp Başkanım Turgay Koç'a, aileme ve her türlü desteği esirgemeyen Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca'ya teşekkür ederim" dedi.

İlçede sporun her dalına destek olduklarını belirten Başkan Tuğluca, eskrim dalında ilçede 3 gencin önemli başarılar elde ettiklerini bununda kendilerini sevindirdiğini belirtti. Başkan Tuğluca, Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazanan Alper Aydın ve Hilal Bahçeci'ye başarılar dileyerek gençlere eskrim de örnek olduklarından dolayı da teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 14:16:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?