19
Mayıs
2024
Pazar
ÇUBUK - ANKARA

Taksiciyi 40 YTL için öldürmüşler!

ANKARA'nın Çubuk İlçesi'nde falçatayla boğazı kesilerek öldürülen taksicinin katilleri yakalandı.

Jandarma'nın, taksicinin gasp edilen cep telefonunun sinyalinden yola çıkarak yakaladığı zanlıların, taksiciyi üzerinde bulunan 40 YTL ve cep telefonunu gasp etmek için öldürdükleri ortaya çıktı.

Çubuk İlçesi Yukarı Çavundur Beldesi yolu üzerinde bulunan Tahtayazı Köyü yakınlarında 5 gün önce gece aracına müşteri olarak binen kişilerce boğazı falçatayla kesilerek öldürülen 51 yaşındaki taksi şoförü Recep Okumuş’un katil zanlıları yakalandı. Jandarma ekipleri, katil zanlıları Hayati Şengün (20) ve Gürkan Kaya'nın (20) izi, taksiciden gasp edilen cep telefonun sinyaliyle belirledi. Operasyon başlatan Jandarma ekipleri katil zanlılarını Ankara'da kaldıkları bir gecekonduda yakaladı.

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan katil zanlıları sorgulamalarının ardından Çubuk'ta mahkemeye sevk edildi. Suçlarını itiraf eden zanlılar, işsiz olduklarını ve paraları olmadığı için taksiciyi gasp ettiklerini söyledi. Taksiciyi öldürdükten sonra üzerinde bulunan 40 YTL ve cep telefonunu aldıklarını belirten katil zanlıları, taksi şoförünü falçatayla nasıl öldürdüklerini de soğukkanlılıkla anlattı.

Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönederildi.

ÜNİVERSİTEDE 2 ÇOCUK OKUTUYORDU

TEDAŞ'tan emekli olduktan sonra taksi şoförlüğü yapan Recep Okumuş, 5 gün önce gece saat 00.25'de Ulus'ta müşteri olarak taksisine aldığı kişilerce Çubuk İlçesi Yukarı Çavundur Beldesi yolu üzerinde bulunan Tahtayazı Köyü yakınlarında boğazı falçata ile kesilerek öldürülmüştü. 2'si üniversitede okuyan, 2'si de evli 4 kız çocuğu babası Okumuş, Çamlıdere'nin Atça Köyü'nde göz yaşları eşliğinde toprağa verilmişti.

 

DHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2008 Cuma 12:40:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?