4
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇUBUK - ÇUBUK - ANKARA

Lokman Özden

- 1963 yılında Çubuk İlçesi Yukarı Çavundur köyünde doğdu.

- İlk öğrenimini Yukarı Çavunudur İlkokulu ve Etlik Şinasi İlkokulunda tamamladı.

- Etlik ortaokulu ve Lisesini bitirdi.

- 1987 yılında Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji bölümünden Biyolog olarak mezun oldu.

- Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Farmakoloji- Toksikoloji Ana Bilim dalında master yaptı.

- Askerlik Görevini kısa dönem olarak Denizli ve Manisada tamamladı.


GÖREV YAPTIĞI KAMU KURUM ve KURULUŞLARI

- Kırıkkale Halk sağlığı Laboratuar şefliği

- Kırıkkale Sağlık Meslek Lisesinde Meslek Ders Hocalığı,

- Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı;

- Çevre Sağlığı Şubesi,

- Sağlık Ocakları Şubesi,

- Plan ikmal şubesinde Uzm. Biyolog olarak görev yaptı.

- 1999-2004 Yukarı Çavundur Belediye Başkanlığı ve yine aynı belde den 2004-2009 Yerel Seçimlerinde Ak Partiden % 72 oy alarak seçilen Lokman ÖZDEN Ankara Beldelerinde en yüksek oy alan başkan ünvanını sahiptir.

Belediye Başkanlığı döneminde Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi üyeliği ve Büyükşehir Belediye meclis üyeliği nedeniyle Mahalli idareler konusunda çeşitli seminerlere katılarak bilgi ve deneyim paylaşımında en üst düzeyde yararlanmıştır. Sayın ÖZDEN ’in Yurt dışı seyahatlerinde de;

- Katı Atık ve Bertaraf tesisleri,

- Pis Su Arıtma tesisleri ve İmar ve çevre düzenlemeleri konusunda AB ülkelerinden, Almanya, Çekoslavakya, Danimarka, Norveç ve İsveç gibi ülkelerde Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri ile birlikte çeşitli incelemelerde bulunmuştur.

Ayrıca; Güney Kore Cumhuriyetine Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Seul Belediyesinin Kardeş Belediye Olması nedeniyle Seul ’de Düzenlenen Ankara günlerine katılmıştır. Başkan Lokman ÖZDEN Bu seyahatte de Kore Savaşında şehit düşen 462 Kahramanımızın yattığı Pusan Şehrindeki şehitliği heyetle birlikte ziyaret etmiştir. Başkan Lokman ÖZDEN, Sivil toplum örgütlerinin Demokrasinin yerleşmesi ve kökleşmesine olan katkıları nedeniyle bazı STK’lara üye olarak katılmıştır. Bu Sivil Toplum Örgütleri; Çubuk Platformu, Biyologlar Derneği ve Yukarı Çavundur Beldesi Güzelleştirme Derneğidir. İngilizce bilmektedir.


Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar
  • duyarlı vatandaş | su ve kanalizasyon | 94.123.120.xxx | 4.10.2009 20:30:47

    DEĞERLİBAŞKANIM                                                                                                                    ÇUBUĞA BAĞLI 7 KM UZAKLIKTAKİ KARAMAN KÖYÜNÜN SU VE KANALİZASYON SORUNU VARDIR.MAHALLE OLARAK GEÇMESİNE RAĞMEN KÖYÜN NEDEN SU VE KANALİZASYON SORUNU VARDIR.ÇUBUĞA 7 KM UZAKLIKTA OLAN BİR KÖYÜN NEDEN BÖLE SORUNLARI VAR.KÖYLÜ OLARAK BİR AN ÖNCE BU SORUNLARIN GİDERİLMESİNİ İSTİYORUZ.BİRDE KÖYÜMÜZDE YIKIK EVLER BULUNMAKTADIR.ÇOĞÜ EVE ZARAR VERMEKTEDİR.BU SORUNLARIMIZI KÖYMÜZE GİDİP GÖRMENİZİDE İSTİYORUZ.ÇALIŞMALARTINIZDAN DOLAYI KÖYÜMÜZE VE ÇUBUK BELEDİYESİNE YAPMIŞ OLDUKLARINIDAN DOLAYI ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.ŞİMDİDEN KÖYÜMÜZE YAPIÇAĞINIZ YENİLİKLER İÇİN SİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ BAŞKANIM. SAYGILARINIZA ARZ EDERİM....