19
Mayıs
2024
Pazar
ELMADAĞ - ANKARA

Araçlar birbirine girdi!

Ankara'nın Elmadağ İlçesi yakınlarında bir yakıt tankerinin karıştığı zincirleme trafik kazası nedeniyle Kırıkkale-Ankara karayolu trafiğe kapatıldı.

Kaza sonrası tankerden sıçrayan alevler, olay yerinde bulunan araçları sardı. Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı belirtildi. Bir süre kapalı kalan yol, ilk müdahalenin ardından yangının söndürülmesiyle ulaşıma açıldı

Kaza, Kırıkkale - Ankara karayolunun 46'ncı kilometresinde meydana geldi. Bir yakıt tankeri ile TIR dorsesinin neden olduğu belirtilen ve 6 aracın neden olduğu kaza sonrası yangın çıktı. Kaza nedeniyle Kırıkkale-Ankara karayolu trafiğe kapatılırken, Kırıkkale yönünden gelen araçlar ise Ankara'nın Kalecik ilçesine yönlendirildi.

Kaza sonrası Kırıkkale ve Ankara'dan çok sayıda itfaiye ekipleri olay yerine giderek söndürme çalışmasında bulundu. Kazada, yabancı plakalı aracın içinde bulunan Gülser Tezer ile birlikte 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişinin de yaralandığı belirtildi. Yaralılar Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle bir süre kapalı kalan karayolu ilk meüdahalenin ardından tek şeritten ulaşıma açıldı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 16:48:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?