30
Mayıs
2024
Perşembe
ETİMESGUT - ANKARA

Aydınlatma çalışmaları tamamlandı

Etimesgut Belediyesi tarafından köprülerin alt kısımlarında sürdürülen aydınlatma çalışmaları tamamlandı.

Geçmişte tinercilerin, balicilerin ve gasp olaylarının görüldüğü köprü altları, Etimesgut Belediyesi'nin özverili çalışmasıyla aydınlatılarak Atakent Mahallesi'ne yakışır bir hale getirildi.

Etimesgut Belediye Başkanı Yılmaz, önceden de bu tür noktaların aydınlatma çalışmalarını yaptıklarını belirterek, başta Etimesgut'un girişi olan Turgut Özal Köprüsü'nün aydınlatma çalışmasını yaptıklarını ve burayı ilçeye yakışır hale getirdiklerini söyledi. Başkan Yılmaz, vatandaşın güvenliğinin ve huzurunun her şeyden önce geldiğini kaydetti.

Atakent Mahallesi Muhtarı Onur Yalçın da, yapılan çalışmalardan ötürü yetkililere teşekkür ederek, "Belediye Başkanımız Sayın Serhat Kemal Yılmaz'a gösterdiği duyarlılıktan dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Etimesgut'un birçok kör noktasına yapmış oldukları aydınlatmalar ile ilçemiz yaşanabilir bir hale getirildi. Aydınlatmalar, emniyetimiz açısından da birçok sorunu önlemekte" dedi.

Etimesgut Belediye Başkanı Yılmaz ise yaptığı açıklamada bundan önceden de bu tür noktaların aydınlatma çalışmalarını yaptıklarını altını çizdi. Başta Etimesgut'un girişi olan Turgut Özal Köprüsü'nün aydınlatma çalışmasını yaptıklarını ve burayı Etimesgut'a yakışır hale getirdiklerini kaydeden Yılmaz, vatandaşın güvenliğinin ve huzurunun her şeyden önce geldiğini söyledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2008 Salı 13:28:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?