19
Mayıs
2024
Pazar
ETİMESGUT - ANKARA

Ayna Grubu, Başkentli hayranlarını çoşturdu

Etimesgut Belediyesi’nin "Yaza Veda" etkinliğinde konser veren Ayna Grubu, Başkentli hayranlarını coşturdu. Etkinlikte, çocuklara süt içme alışkanlığı kazandırmak için de 20 bin litre süt dağıtıldı.

Etimesgut Belediyesi, Yaza Veda etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında Ayna Grubu da bir konser verdi. Etimesgut halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Kaysüt firmasının sponsorluğunda 20 bin litre süt dağıtıldı. Etkinliğe ilişkin bir açıklama yapan AK Parti’li Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, yaza veda ederken böyle bir organizasyona imza atmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Etkinliğe katılan tüm vatandaşlara teşekkür eden Yılmaz, "Çocuklarımıza süt içme alışkanlığı kazandırmak için bugün burada 20 bin litre süt dağıtacağız" dedi. Göreve geldikten sonra yaptıklarını hakkında kısa bir bilgi veren Yılmaz, bundan sonra da çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.

Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz’ın yaptığı etkinlik, Etimesgut Belediyesi sanatçılarının mini konseriyle başladı. Havai fişek gösterisinin ardından ise Ayna Grubu sahne aldı. Bir saat kadar sahnede kalan Ayna, söylediği şarkılar ile hayranlarını coşturdu.

ANKARA (İHA) -
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2004 Pazar 10:20:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?