20
Mayıs
2024
Pazertesi
ETİMESGUT - ANKARA

Başkan Yılmaz öğrencileri kabul etti

Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, Ankara'da okullararası yapılan halk oyunları yarışmasında birinci olan Eryaman Bahar İlköğretim okulu öğrencilerini kabul etti.

Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, öğrencileri ve okul yönetimini bir kez daha kutlayarak önümüzdeki günlerde Kayseri'de düzenlenecek olan bölge birinciliği yarışması için başarı diledi. Öğrenciler de yarışmada Ankara'yı ve Etimesgut'u en işi şekilde temsil edeceklerini, dereceye gireceklerini ve Türkiye birinciliği için yarışacaklarının sözünü verdi.

Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, göreve geldikleri günden bu yana eğitim alanında yapılan her türlü yatırıma destek verdiklerini söyledi. Bu çerçevede okullara çevre düzenlemeleri ve spor tesisleri yaptıklarının altını çizen Yılmaz, kendilerine spor tesisleri yapma konusunda birçok yerden istek geldiğinin altını çizerek "Önce belediyenin imkanlar çerçevesinde bu hizmetleri okullarımıza götürüyoruz" dedi. Her şeyden önemlisi spor tesisleri yapılacak olan okullarda ya da yerlerde boş alanın olması gerektiğini belirten Yılmaz, hizmetin ardından geldiğini kaydetti.

Yine eğitime yüzde yüz destek kapmasında bütün okulların kırtasiye giderlerini karşıladıklarını ifade eden Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaymakamlıkla koordineli olarak çalışarak yine ihtiyaç sahibi öğrencilerin kıyafetlerini karşıladıklarını belirtti. Yılmaz eğitim ve öğretime yapılan yatırımların artarak devam edeceğini söyleyerek öğrencilerin bu ülkenin geleceği olduğunu ifade etti. Ardından öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2008 Cuma 12:20:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?