19
Mayıs
2024
Pazar
ETİMESGUT - ANKARA

Başkan Yılmaz yaşlılarla bayramlaştı

Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, Etimesgut Belediyesi Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Etimesgut Kaymakamı Recep Erkılıç ve eşi Birgül Yılmaz'la birlikte huzurevine gelen Başkan Yılmaz, yaşlıları sevindirdi. Yalılarla sohbet ederek isteklerini dinleyen Başkan Yılmaz, onlara moral verdi. Bayramda sevdiklerinden uzak olan yaşlılar duygusal anlar yaşadı.

Başkan Yılmaz, "Burası sizin eviniz. Sizlerin mutluluğunu, huzurunu düşünerek böyle bir huzurevini hizmete açtık. Her türlü istek ve sıkıntılarınızı rahatça iletebilirsiniz. Belediye olarak hür türlü isteklerinizi karşılıyoruz, karşılamaya da devam edeceğiz. Bayramda yakınlarınızı ziyaret etmeniz için bayramda servislerimiz kalkacak. Burada kalacak olan yaşlılarımıza da en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren yaşlılar, "İçimizde ev özlemi var, ancak burası bizim evimiz gibi oldu. Bizlere çok iyi bakılıyor. İsteklerimiz anında karşılanıyor. Bizlere böyle bir huzurevi kazandırdığınız için size ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah sizden razı olsun" dediler.

Başkan Yılmaz, daha sonra yaşlıların odalarını tek tek gezerek, ellerini öpüp çeşitli hediyeler verdi. Yaşlılar da, şeker ve kolonya ikram ederek Başkan Yılmaz'a sarıldılar. Bazı yaşlılar bayram nedeniyle doktorları tarafından verilen tatlı diyetini bozmak istedi.

Yaşlılara kaymaklı kadayıf sözü veren Yılmaz, vatandaşlara da bir çağrı yaparak, "Yaşlılarımızı unutmayalım, onları sık sık ziyaret edelim. Onların bizden tek beklentisi sevgi ve ilgi" şeklinde konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 11:27:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?