18
Mayıs
2024
Cumartesi
ETİMESGUT - ANKARA

Başkandan yıldönümü hediyesi

Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, yeni bir uygulama daha başlatarak evliliğinde birinci yılını dolduran çiftlere sürpriz yapıyor. Başkan Yılmaz, evlilik yıl dönümü gelen çiftlere çeşitli hediyeler gönderiyor.

Göreve geldiği ilk günden itibaren insan odaklı bir hizmet anlayışı benimseyen ve sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini veren Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, bir ilkin daha altına imza attı.

Etimesgutlu hemşehrilerini iyi ve kötü günlerinde yalnız bırakmayan, mümkün mertebe nikahları kendisi kıyan, cenazelerin hemen tamamına katılan, katılamadığı cenazeler için başsağlığı ziyaretlerinde bulunan veya mesaj gönderen, nişan ve düğün törenlerinde halkını yalnız bırakmayan Başkan Yılmaz, son olarak nikahını kıydığı çiftlerin birinci evlilik yıldönümlerini kutlama uygulamasını başlattı.

29 Mart 2004’te Etimesgut Belediye Başkanlığı görevini devralmasının ardından Etimesgut Belediyesi Nikah Memurluğu’nca evlendirilen ve birinci yıl dönümlerini dolduran çiftlere evlilik yıl dönümü hediyesi gönderen Başkan Yılmaz, hemşehrilerinin gönlünde taht kurdu. Başkan Yıldırım, ilk olarak, Dilek - Aykut Yıldırım çiftinin evlilik yıl dönümlerini kutladı.

Yılmaz’ın sürprizi karşısında hayli şaşıran ve duygulanan Yıldırım çifti, "Hatırlanmak çok güzel bir duygu" dedi. Uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiren Yıldırım çifti, "Son bir yıl içinde Etimesgut örnek bir şekilde değişti ve gelişti. Belediye Başkanı Başkan Yılmaz’ın faaliyetlerini yerinde buluyoruz. Ankara için Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ne ise, Etimesgut için de Serhat Kemal Yılmaz aynı. Gökçek nasıl Ankara’ya çağ atlattırdı ise, Başkanımız Serhat Kemal Yılmaz da Etimesgut’a çağ atlatıyor. Yaptığı son jest, kendisinin ne kadar ince ruhlu olduğunu ve insan odaklı bir yönetim anlayışıyla hareket ettiğini gösteriyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Mükemmel bir uygulama. Çok ince bir davranış" şeklinde konuştu.

Konuyla ilgili olarak görüşlerini dile getiren Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz ise, şunları söyledi: "Bu uygulama sosyal belediyecilik anlayışımızın bir ürünü, insan odaklı hizmet anlayışımızın bir tezahürü. Bizim bütün gayretimiz Etimesgut’u hak ettiği yere getirmek, Etimesgutluları hak ettikleri hizmetlerle, dünyanın tüm nimetleriyle buluşturmaktır. Yaşamak bir sanattır. Hayatı mümkün olduğunca estetik yaşamak gerekir. Bazen küçük bir tebessüm her şeye değer. Bizim gerçekleştirdiğimiz faaliyetler buna yöneliktir. Biz hizmette sürekliliği esas alıyoruz. Her işimize böyle yaklaşıyoruz. Bir çiftin nikahını kıymakla bizim sorumluluğumuz elbette bitmiyor. Onların huzurlu bir yuvada yaşamalarını istiyoruz. İnşaallah nikahlarını kıydığımız bu kardeşlerimizin daha nice evlilik yıl dönümlerini kutlamak bizlere nasip olur. Hepsine mutluluklar diliyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2005 Pazartesi 16:40:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?