2
Haziran
2024
Pazar
ETİMESGUT - ANKARA

Belediye araç parkını yeniledi

Etimesgut Belediyesi, hizmetlerin aksamadan yürümesi için mevcut araç parkını tümüyle yeniledi. 

Kurulan dev araç parkıyla hizmetler artık Etimesgut halkına daha kaliteli ve daha hızlı bir şekilde ulaştırılıyor. Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz yaptığı açıklamada, ilçeye 5 kamyon, 5 kamyonet, 1 yükleyici kepçe, 1 ekskavatör kepçe, birer yol ve asfalt silindiriyle asfalt atımı için modern finisher kazandırıldığını söyledi. İş makinelerinin yanı sıra diğer hizmetlerin de aksamaması için yeni binek araçları da hizmete girdi. İlçede sağlık hizmetlerinin de en iyi şekilde devam ettiğini belirten Yılmaz, son teknolojiyle donatılmış bir ambulans alındığını kaydetti. 

Yeni araçlarla hizmet katilisinin arttığına işaret eden Yılmaz, "Göreve geldiğimizde mevcut araç parkının halkımızın ihtiyaçlarını karşılayamaz durumda olduğunu gördük. Yeni araç alımları yaptık. Yeni araçlarla birlikte alt ve üst yapı hizmetleriyle sağlık hizmetleri aksamadan yürüyor" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2006 Perşembe 13:47:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa polat IP: 88.247.58.xxx Tarih : 9.01.2007 14:39:04
Haber güzel ama bunlardan önce etimesgutta yapılacak daha önemli işler var kazım karabekir 93. sokakta oturuyorum sokak lambaları 1 aydır yanmıyor 30 ağustos mahallesinin zemini o kadar bozukki hiç kimsenen işine gelmiyor bunları yazmak sadece işine geldiği yerlere yatırım yapıyor başkan ama bu da onların ik ve son iktidarı olacak etimesgutta.