30
Mayıs
2024
Perşembe
ETİMESGUT - ANKARA

Belediye çocukları sevindirdi

Etimesgut Belediyesi ihtiyaç sahibi 500 ailenin çocuğuna bayramlık giysi dağıttı.

Bu yıl da maddi durumu yerinde olmayan aileleri giydirdiklerinin belirten Belediye Başkan Serhat Kemal Yılmaz, önceden AKMASA, muhtarlıklar ve kaymakamlıkla bağlantılı olarak çalıştıklarını, maddi durumu yerinde olmayan vatandaşları belirlediklerini ve bayramlıklarını verdiklerini söyledi.

Aileleri randevu usulüne göre giydirdiklerini kaydeden Başkan Yılmaz, randevusu gelen ailelerin Gönül Yolu Çarşısı'nda gönüllerine A'dan Z'ye bütün ihtiyaçlarını karşıladıklarını vurguladı.

İhtiyaç sahiplerine gıdalarını, kıyafetlerini, ev eşyaları ihtiyaçlarını ve burs taleplerini karşıladıklarını kaydeden Yılmaz, "Engelliler Hizmet Merkezimizle daima engellilerimizin yanında olduk. Onlara eğitimler ve imkanlar sunduk. Bugüne kadar 50 bin gıda paketi, 20 bin kıyafet ve ev eşyası yardımları yapılmıştır. Bu yardımların nezih bir ortamda yapılabilmesi ve vatandaşlarımızın kendilerinin beğenerek ailece alabilmeleri için Gönül Yolu Çarşımız ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hizmetine bu dönemde sunulmuştur"

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 16:46:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?