25
Mayıs
2024
Cumartesi
ETİMESGUT - ANKARA

Belediye Meclisi toplandı

ETİMESGUT BELEDİYE MECLİSİ YILIN İLK TOPLANTISINI YAPTI

Etimesgut Belediye Meclisi, 2010 yılının ilk toplantısını Belediye Başkanı Enver Demirel başkanlığında yaptı.

İlk toplantıda denetim komisyonları için seçim yapılırken, partilerin bütün adaylarına eşit oy çıktı. Yapılan oylama sonucunda 37'şer oy alan Asım Gürbüz (MHP), Emine Ünal (MHP), Yavuz Demirci (AK Parti), Makbule Sevinç (AK Parti), Ayhan Yılmaz (CHP) denetim komisyon üyeliklerine seçildi. Toplantıda parti grupları adına söz alan grup başkanvekilleri, meclisin uyumlu çalışma ortamından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. CHP'li Mustafa Tinç, belediye yönetiminin şeffaf ve bilgi paylaşan bir anlayış

içinde olduğunu, meclis üyelerinin de çok uyumlu bir çalışma yılı geçirdiğini kaydetti. AK Parti'li Mesut Şahingöz de, Etimesgut'un yararına olan tüm çalışmalara destek olacaklarını kaydederek, yaşanan uyumlu çalışmadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. MHP Grup Başkanvekili Seyit Sarp ise, yeni yılda da aynı verimli çalışma temennisinde bulundu.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, yaptığı değerlendirmede, kapalı kapılar ardında değil, açık ve şeffaf bir yönetim anlayışı içinde çalıştıklarını, vatandaşların ve meclis üyelerinin sürekli denetimine tabi bir yönetim anlayışı geliştirdiklerini, dolayısı ile verilemeyecek hiçbir hesapları olmadığını söyledi.

Etimesgut Belediye Meclisi'nde MHP'nin 12, AK Parti'nin 16, CHP'nin 9 meclis üyesi bulunuyor. Belediye Meclisi'nde alınan kararların birçoğu oy birliği ile alınıyor. MHP'li Belediye Başkanı Demirel, meclis görüşmelerinde ve yapılan toplantılarda meclis üyelerini belediye çalışmaları hakkında sık sık bilgilendirerek, görüş alışverişinde bulunuyor. Alınan kararlara tüm meclis üyelerinin görüşleri alınarak, meclisin parçalı yapısına rağmen kararlar oybirliği ile hayata geçiriliyor.

ETİMESGUT BELEDİYE MECLİSİ YILIN İLK TOPLANTISINI YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2010 Salı 12:13:02
Güncelleme :5 Ocak 2010 Salı 13:30:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?