24
Mayıs
2024
Cuma
ETİMESGUT - ANKARA

Belediyeden Teoman konseri

Etimesgut Belediyesi binlerce Etimesgutlu’ya, Teoman konseriyle muhteşem bir gece yaşattı. Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, ünlü Rock sanatçısı Teoman’ı binlerce Etimesgutlu ile buluşturdu.

Etimesgut Belediyesi, Konut Projesi kapsamında Eryaman 2. Etap’ta inşa edilecek olan 700 konutun temel atma töreninde verilmesi planlanan; ancak hava muhalefeti nedeniyle ertelenen konserde Teoman şarkılarıyla Etimesgutlular’ı coşturdu. Göksu Park’ta göl ortasına kurulan sahneye Başkan Yılmaz ve Teoman halkı selamlayarak geldi.

Yılmaz konser öncesi yaptığı konuşmada, Konut Projesi kapsamında Eryaman 2. Etap’ta inşa edilecek olan 700 konutun temelini 30 Nisan’da attıklarını hatırlatarak, "Bir yıllık yoğun bir çalışmanın sonucunda yıllardır çözüm üretilemeyen Özahikent Yapı Kooperatifi ile Etimesgut Belediyesi arasındaki hukuki sorunu çözdük. Bu sorunun çözülmesiyle birlikte hem on binlerce vatandaşımızın mağduriyetini giderdik, hem de belediyemizi ek gelir sağladık" dedi.

Kat karşılığı müteahhide verilen projeden Etimesgut Belediyesi’ne 200 konut kalacağını ve bunun 15 trilyonluk gelir elde etmek anlamına geleceğini belirten Yılmaz, "Elde edeceğimiz bu geliri vatandaşlarımız için harcayacağız. Etimesgut’a yatırım yapacağız, Parklarımızı, bahçelerimizi düzenleyeceğiz; yollarımızı asfaltlayacağız. Bütün yatırımlarımız halkımız içindir" diye konuştu.

Ardından Teoman halkı selamlayarak sahneye çıktı. İlk kez bir halk konserine çıkan Teoman, Etimesgutlular’ın coşkusunu hayran kalırken, bazı şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi. Müzik şöleni Teoman ile sınırlı kalmadı. Nesrin, Safiye Doğanay, Baran Elyasa da geceye şarkılarıyla renk kattı. Konser sonrasında Başkan Yılmaz, sanatçılara Etimesgut Belediye armasının bulunduğu birer plaket sundu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2005 Pazartesi 11:47:14
Güncelleme :27 Mayıs 2005 Cuma 10:23:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?