16
Mayıs
2024
Perşembe
ETİMESGUT - ANKARA

Binlerce kadının uğrak yeri

Hanım Faaliyetleri Binası, Etimesgut ve Ankara’da yaşayan hanımlara son derece modern, faydalı, bilgilendirici ve eğlendirici imkanlar sunuyor.


BİLGİ, BECERİ, SPOR VE EĞLENCE
1900 kapalı alanda faaliyet gösteren ve 1550 üyesi bulunan Hanım Faaliyetleri Binasından yararlanan bayanların toplam sayısı 10 binleri buluyor. Hanım Faaliyetleri Binasında ebru, tezhip, bilgisayar, yabancı dil kursları, güzellik salonu, çocuk oyun alanı, fitness merkezi, kafeterya, aile hekimi kuaför, müzik hobi odası, okuma odaları, kütüphane, toplantı salonları, hanımlar lokali, kış bahçesi bulunuyor. Hanımlar için konferanslar, seminerler, geziler düzenleniyor.

ONLAR HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK
Hanım Faaliyetleri Binası’nı, hanımların vakitlerini daha iyi değerlendirmeleri için hayata geçirdiklerinin altını çizen Başkan Serhat Kemal Yılmaz, yüksek kalitede hizmet veren binanın üye sayısının her geçen gün artmasının kendilerini mutlu ettiğini söylüyor. “Hanımlar her şeyin en iyisine layıktır” diyen Başkan Yılmaz, Ankaralı bütün hanımları Etimesgut Belediyesi Hanım Faaliyetleri Binası’na davet ediyor.

HANIMLAR İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ
Hanım Faaliyetleri binasına gelen bayanların en çok ilgi gösterdiği alanların başında cilt bakımı geliyor. Uzman cilt bakımı uzmanlarından hizmet alan bayanlar mutlu bir şekilde binadan ayrılıyorlar. Dileyen hanımlar, solaryum imkanından da yararlanabiliyorlar. Hanım Faaliyetleri Binası’nda spor faaliyetlerinin yanı sıra bilgisayar, İngilizce, tezhip, ebru ve takı tasarım kursları büyük ilgi görüyor. Üyelere, Step, Aerobik, Zayıflama Merkezi (bölgesel zayıflama, lenf drenaj), Solaryum, Lazer Epilasyon, İğneli Epilasyon, Depilasyon, Cilt Bakımı, Masaj, Vücut Bakımı, Kuaför, Manikür, Pedikür, El Ayak Parafini hizmetleri veriliyor.

flaş gazetesi
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2007 Salı 14:41:25
Güncelleme :25 Aralık 2007 Salı 14:45:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?