30
Mayıs
2024
Perşembe
ETİMESGUT - ANKARA

Çocuk meclisi seçimleri yapıldı

Etimesgut 4. Dönem Çocuk Meclisi başkanlık seçimlerini Aslan Aslıhan kazandı.

Çok sayıda öğrencinin aileleriyle katıldığı seçimde 20 aday adayı başkanlık için yarıştı. Açık oylamanın yapıldığı ve başkan adaylarının 5'e indiği seçimin ardından Aslan Aslıhan 47 oy olarak ilk turu birinci olarak bitirdi. Gizli oylama usulüyle yapılan ikici turda Aslan Aslıhan, 30 oy alarak 4. Dönem Çocuk Meclisi'ne başkanlık yapmaya hak kazandı. Seçimlerin ardından bir konuşma yapan Aslıhan, bugüne kadar yapılan Çocuk Meclisi oturumlarını yakından takip ettiğinin altını çizdi.

Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz'ın çocuklara ve onların görüşlerine çok önem verdiğini belirten Aslıhan, öğrencilerin ve okulların eksikliklerini Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz'a ileteceklerini böylece eksikliklerin tamamlanmasında aktif rol alacaklarını kaydetti.

Etimesgut Belediyesi'nin bugüne kadar okullara yaptığı spor tesisleri ile Ankara'da örnek gösterilecek ilçeler arasında yer aldığını belirten Aslıhan, Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz'a kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2008 Cumartesi 16:09:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?