30
Mayıs
2024
Perşembe
ETİMESGUT - ANKARA

Dönercinin borç cinayeti

Etimesgut'ta evinde hunharca bıçaklanarak öldürülen kadının katili, damadının kardeşi çıktı. Katil zanlısının, borç istediği kadını tarla satışından elde ettiği parayı kendisi yerine camiye verdiği için öldürdüğü ortaya çıktı.

Etimesgut 30 Ağustos Mahallesi 2094. Sokak 20/8 numaradaki evde oturan Emine Köse (54), yakınları tarafından evinde kanlar içinde bulunmuştu. 13 yerinden bıçaklandığı tespit edilen Köse, kaldırıldığı Etimesgut Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

Yaptıkları incelemede eve zorla girilmediğini tespit eden Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayet zanlısı olarak Emine Köse'nin damadının kardeşi Yılmaz Ç.'yi (35) Sincan'da gözaltına aldı. Dönerci olduğu öğrenilen zanlı ifadesinde, akrabası olan Emine Köse'nin bir süre önce 300 bin YTL'ye arsa sattığını ve kendisinin de durumu iyi olmadığı için borç istediğini iddia etti.

Yılmaz Ç., Köse'nin kendisine borç vermediğini ve tarla parası ile 3 çocuğuna ev aldığını, kalanını da camiye verdiğini söyledi. Emine Köse'nin kendisini sürekli rencide ederek kötü davrandığını öne süren Yılmaz Ç., olay günü evde yalnız olduğunu düşünerek konuşmaya gittiğini söyledi.

Köse'nin kendisine yine kötü davrandığı iddia eden zanlı, yanında taşıdığı döner bıçağı ile Köse'yi öldürdüğünü itiraf etti. Zanlı, cinayeti işlediği döner bıçağını daha sonra bir caminin avlusuna attığını söyledi.

Cinayet Büro Amirliği'nde sorgusu tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 17:40:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?