18
Mayıs
2024
Cumartesi
ETİMESGUT - ANKARA

Etimesgut Kaymakamlık Kupası maçları başladı

5. Etimesgut Kaymakamlık Kupası maçları, Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen törenle başladı.

Törene Etimesgut Kaymakamı Mehmet Kalyoncu, Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karaman ve çok sayıda davetli katıldı. Kaymakamlık Kupası maçları, Toplu Konut İdaresi İlköğretim Okulu ve Emirler İlköğretim Okulu bayanlar voleybol maçıyla başladı.

Kupanın ilk maçında Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, Emirler İlköğretim Okulu takımıyla sahaya çıkarken, Kaymakam Mehmet Kalyoncu ise TOKİ İlköğretim Okulu takımında yer aldı. Kaymakam Kalyoncu ve Başkan Yılmaz, ilk 15 dakika mücadele ettikten sonra karşılaşmayı tribünden izledi.

Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, ’Her Okula bir çeşme’ çağrısını tekrarlayarak, bütün okullara çeşme yapılması için hayırsever vatandaşların katkılarını beklediklerini söyledi.

Yılmaz, "Gelin her okulumuza böyle güzel çeşmelerden birer tane yaptıralım ki geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımız faydalansın. Belediye olarak okullara çeşme yaptırmak isteyen hayırsever vatandaşlarımıza tüm kolaylıkları sağlayacağız. Okulların çevre düzenlemesine de büyük önem veriyoruz. Bahçesi asfaltlanmamış okul kalmayacak" dedi.

Bu arada İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karaman, Etimesgut Kaymakamı Mehmet Kalyoncu ve Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz’a eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür plaketi verdi.

Öte yandan Etimesgut Kaymakamlığı, müsabakalar öncesi bin 500 öğrenciye eşofman dağıttı.

ANKARA (İHA) -
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2004 Çarşamba 17:07:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?